Så började det för mig

Jag har tränat i hela mitt liv. I alla fall sedan sexårsåldern då jag, som alla andra små pojkar, började med skidåkning och fotboll. Jag förstod ganska snart att jag inte var någon Zlatan (eller Diego Maradona, som var den stora stjärnan då).


Men när jag var 8 år kom en tjej som heter Lena Johnson Ahlnäs till vår lilla by och höll dansundervisning. Där kände jag mig hemma. Jag fick plötsligt bekräftelse och massa kompisar. Det räcker långt för en mobbad pojke från närkeslätten.


Sedan dess har jag tränat. Det har betytt så mycket för mig både för min karriär men även i livet. Min träning har hållit mig relativt frisk, jag har träffat vänner, knutit kontakter, fått dagliga doser av endorfiner och den har öppnat dörrar i karriären.


I mitt fall har dansen lett till en karriär som professionell dansare och koreograf med oändliga TV-program, scenshower och galor som har lett till möten och samarbete med fantastiska människor över hela världen. 

LYSSNA PÅ MIN PODCAST med gabriel forss

Vi två är ett bra bevis på att motgång kan vändas till framgång. En Melodifestivalvinnare och en vinnare av Let's dance. Två vanliga gaykillar som lever våra  drömmar. Vår podd är en inspirationspodd om vänskap, familj, vardagsliv, arbete och fest. Hittills har nästan 300 avsnitt av podden sänts. Välkommen att krypa ner mellan lakanen och bli vår vän.


Jag och Gabriel fick den stora äran att vara konferencierer och hålla i invigningen av Stockholm Pride 2021. En fantastisk kväll med några av Sveriges största artister.


> Se invigningen från Mosebacke.

ETT AXPLOCK AV TV-PROGRAM

Min vision är att lyfta människor och skapa acceptans

Föresläsning i kampen mot mobbing och utsatthet 

>  Mer <

MOTIVATIONSSHOWEN MED

MAGDALENA FORSBERG

> Mer <

JAG ERBJUDER PERSONLIG
TRÄNING ONLINE VIA APP

> Mer <

BOK och föreläsning –
 INTE ALLTID EN DANS PÅ ROSOR

> Mer <

Vill du boka mig till ett uppdrag?

Skriv en rad.