Dance It Out – är en energifylld och rolig väg bort från dåliga vanor. I min onlinecoachning får du möjlighet att komma i ditt livs bästa form på ett roligt, njutbart och hållbart sätt. Du får ta del av roliga och skräddarsydda träningspass, en massa dans och hälsosamma goda recept anpassade efter dig och dina behov. 


Jag finns vid din sida under hela resan, med pepp  uppmuntran och kärlek , helt utan pekpinnar. 

Dance It Out

och kom i form

Jag hjälper dig Uppnå dina mål och ha roligt på vägen! 

Boka mig som din personliga träningscoach!

I det första skedet så pratar vi om dina önskemål, tankar och möjligheter. Sedan sätter vi upp ett mål baserat på vad du vill uppnå. Det kan vara att komma i form, få bättre kondition, bli starkare, gå ner i vikt, bygga muskler, öka i vikt eller bara må bättre i vardagen. 


Jag tar fram ett skräddarsytt program med aktiviteter och  kostschema till dig, helt anpassat efter dina matvanor och rutiner. Du kommer att få prova på roliga och utmanande danser, en härlig träningsform där man glömmer att man tränar. Jag kommer finnas där för dig och vara din personliga motivation i vardagen med pepp och inspiration. Vi gör det tillsammans. Är du redo att komma igång? Anmäl dig idag! 

  • Dans och träning
  • Kostplan med goda recept
  • Mig som coach och mitt fulla stöd
  • Kontinuerlig uppföljning

–  för en hållbar livsstilsförändring

Mån 1-2


De inledande två månaderna är fokuserade på spännande träning och näringsrika måltider som både smakar gott och ger dig  energi.


Mån 2-4


Nu tar vi träningen till nästa nivå, och utmanar oss med nya övningar och skapar långsiktiga sunda vanor för en starkare kropp och klarare sinne.


Mån 4-6


De sista två månaderna  dedikerar vi till att befästa dina framsteg och fira fantastiska resultat. Inte bara en starkare kropp utan även en livsstil som du älskar att leva.